Olvas itt valaki Paulo Coelho-t?
Figyelt kérdés
Napjaink egyik legjobb írója közé tartozik. Szeretitek?
Én imádom. Csak kiváncsi vagyok h ki mit gondol róla.
2010. márc. 6. 09:33
1/6 anonim válasza:
A Veronikát elolvastam, de többet nem. Mindent tud az írásról, jó a történet, csak éppen nincs megírva. Olyan, mintha szériában kellene gyártania a könyveket, hogy tele legyen vele a polc, és összecsapná. Vagy lusta rendesen megírni. Kár érte, mert lehetne jó író.
2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit én is elmélkedős fajta vagyok mint Ő. ÉS szerintem valójában nem is maga a történet a lényeg hanem az ahogy leirja a mondanivalója...
Lehet ehez kell egy életérzés h vki Coelhot szeressen.. nem?:D
2010. márc. 6. 10:00
3/6 anonim válasza:
Én most olvasom Az ördög és Prym kisasszonyt, és nekem nagyon tetszik. Elgondolkodtató, és kíváncsivá tesz. Tetszenek benne az epizódrészek, amikor például a különböző kultúrák pokol elképzeléseiről olvashatunk, de ez csak egy a sok jó történet közül, amit a szereplők mesélnek el. A következő "kiszemeltem" a Tizenegy perc c. könyve lesz. Felkeltette érdeklődésemet a könyv ajánlója.
4/6 anonim válasza:
Én elolvastam az összes könyvét, mert szeretem, nagyon jó gondolatai vannak!
Illetve nem is összeset, mert az Alkimistát félúton leraktam, mert azt egyszerűen nem értettem.:)
A kedvencem a Tizenegy perc.
5/6 anonim válasza:
Én most olvasom a Brida-t, és csak ajánlani tudom. Ebben a könyvben találtam megfogalmazva azt a gondolatot,amit a "másik félről" gondolok,csak én nem tudtam így kifejteni...olvassátok el ti is :)
6/6 anonim válasza:
Én sezretem Coleho munkáit de nem az összeset. Alkimista, Veronika, 11 perc, Piedra folyó... nagyon bejöttek. Ami nem tetszett az a Zarándoklat. Neki kezdtem de nem ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!