Cassandra Clare fanok! Csak nekem tetszett (sokkal) jobban a Pokoli Szerkezetek, mint a Végzet ereklyéi?
Figyelt kérdés
Előbb olvastam a Pokoli Szerkezeteket (csak én olvastam Szerzeteknek? :D ), ami nekem nagyon tetszett, de azután elkezdtem a Csontvárost, azt még ki-ki olvastam, de a Hamuváros már olyan szinten nem fogott meg, hogy a felénél abbahagytam... Csak én vagyok ezzel így?#angyal #herceg #hercegnő #Csontváros #Hamuváros #Cassandra Clare #Pokoli szerkezetek #Üvegváros #Mennyei tűz városa #Elveszett lelkek városa
2015. júl. 23. 12:26
1/3 anonim válasza:
Semmi különbség nincs. Szerintem a TMI pont olyan jó, mint a TID, bár talán annyi, hogy a TMI kicsit lassabban indul be, úgy az első kötet felétől válnak pörgősebbé az események. Viszont bennem a TID semmi nyomot nem hagyott szinte, nem éreztem át Tessa problémáit, Jim pedig egyenesen idegesített. Mondjuk a TMI-ben meg Simon ment az agyamra, de amikortól már nem Clary után nyavajgott folyton, már viszonylag megkedveltem.
2/3 anonim válasza:
Én mindkettő sorozatot olvastam, és nekem is sokkal jobban tetszett a Pokoli Szerkezetek.
3/3 anonim válasza:
A pokoli szerkezetek az egyik kedvenc könyvem! A végzet ereklyéi is nagyon jó, de azért a pokoli szerkezetek nagyban lehagyja! IMÁDOM :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!