SZJG! Mit gondoltok, melyik szereplőnek, melyik volt a legjobb beszólása?
"- Mer'? Nem mindegy, hogy vegyész vagy bölcsész?Francot érdekli, hogy milyen „ész" leszek. Valamelyik. - mondta.
– Látod, Ricsi. Ez az, ami te biztosan nem lehetsz. Valamilyen „ész" – szólt oda hozzánk Kinga (...)
– Menj már! – szólt rá Ricsi röhögve. – Lehetek „ész".
– Ja. Pen-ész – jutott Zsolti eszébe."
"- Zsák barátomnak lesz egy „lö hamburger”, egy „lö krumpli”, és egy „lö kóla” – közölte."
"-Beírtam a tüneteimet és elég rossz eredmény jött ki-közölte Virág hal, rekedtes hangon a szemében pedig ott volt a riadalom.
-Pontosabban?-kérdezte Kinga gyanakodva.
-Oké.Ne ijedjetek meg ,mert gyógyítható .Csak izé .Elég rosszul hangzik-biggyesztette le száját.
-Nyögd már ki!!-parancsolt rá Kinga.
-Szóval. Uhh .A tünetek alapján biztos hogy ...nekem.... jaj.Szóval prosztatagyulladásom van mondta ki.Én mosolyogva szám elé kaptam a kezem ,Kinga pedig lehunyt szemmelegyszerűen megfejelte a mosdó csempéjét.Egymás után 3-szor."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!