Valaki olvasta már?
Figyelt kérdés
Valakai olvasta már "A repülő Vucsidol" című regényt, amit Csáth Géza, meg még két másik szerző felváltva írtak?2015. júl. 17. 15:07
1/5 anonim válasza:
Nem olvastam. Ha olvasói véleményekre vagy kiváncsi nézd meg a molyon.
2/5 anonim válasza:
Én olvastam, mivel amiben Csáth neve benne van, én már olvasom is :)
Miért?:)
3/5 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam azon, hogy kellene csinálni egy Csáth Géza összkiadást (persze csak úgy saját magamnak gondoltam [egy általam gyártott könyv az biztosan nagyon feldobja majd a könyvtáramat], viszont ahhoz kellene ismernem egy-két könyvkötőt is), de erről sajnos letettem, mert nem tudtam megtalálni az összes novelláját, ráadásul azóta megszereztem azt a könyvet, ami nagyon tetszett. :D
2015. dec. 18. 20:13
4/5 anonim válasza:
Te is Csáth-rajongó vagy?
Én élek-halok érte :) Csomó könyvem van tőle, és az antikváriumokba is mindig utána kutatok :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szeretem Csáthot, olyan különleges pont a magyar irodalomban. Persze előtte is írtak különleges műveket (mint az Óda az árnyékszékhez), de ő mégis valahogy olyan... érdekesebb, mint a többi. Sokkal inkább az én vérmérsékletemnek mondom a többi magyar akkori prózaíróval szemben. :)
2015. dec. 18. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!