Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan könyveket...

Tudnátok olyan könyveket mondani, amikben a számítástechnika a fő mozgatórugója a cselekménynek?

Figyelt kérdés
Tehát olyan, ami mondjuk crackeresdi, hackeresdi. Lehet kicsit sci-fi... Vagy esetleg olyan, mint a Ready Player One.

2015. júl. 14. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ernest Cline új könyve, az Armada most jelent meg a napokban. Én már megtaláltam online.
2015. júl. 14. 23:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, én is követem, viszont egy ekkora zseni műve papíron kell! És te hol találtad meg? Amúgy tudsz, más hasonló könyveket?
2015. júl. 14. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a RPO annyira nem tetszett (tudom, tudom). Amúgy kat.cr, ott szinte minden könyvet megtalálsz, tök újakat is (így olvastam el több könyvet 1-2 nappal a megjelenés után). Más hirtelen nem jut eszembe, de szerintem nézz körül a goodreadsen. Ott vannak listák, konkrét könyvekre hangolt ajánlatok, stb.
2015. júl. 15. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom, nem ez a generáció, de Gibson? Neurománc.
2015. júl. 15. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:

A bevezetőjét elolvasva nagyon tetszik nekem a Neurománc. És abszolút nem baj, hogy nem kortárs. Tudsz még hasonlókat?

Vagy esetleg ha ilyen jóságokat olvasol, akkor el tudnád mondani a 10 tizes listádat?

2015. júl. 15. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő a cyberpunk világában, Gibsonon és PKD-n kívül gyakorlatilag nem olvastam semmit (és tőlük is csak a klasszikusokat). Ernest Cline weboldala meg enyhén szólva is kaotikus, fél órája keresgélem, kiket nevezett meg, hogy hatottak rá, de semmit nem találtam. Így marad az, hogy tudom javasolni Gibsont... és ennyi. PKD színes és sokrétű szerző, de nála a számítógépek nem igazán jelennek meg.
2015. júl. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!