Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik ez a Twilight idézet?

Melyik ez a Twilight idézet?

Figyelt kérdés
Ez egy hosszabb idézet könyvből vagy a filmből. Egyszer olvastam és azóta nem találom. Valami olyasmi volt benne, hogy ismerem az illatod, vagy h magával ragad, és hogy úgy sem tudsz elmenekülni előlem. Sajnos többre nem emlékszem belőle. De sok félbe hagyott mondat volt benne (...) Köszönöm a segítségeket!
2010. márc. 4. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a filmbe volt.:
2010. márc. 4. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
De a pontos idézetet nem tudod?
2010. márc. 4. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=F85Sthz5GDY

de igen itt a linkje bocsi csak az elöbb véletlenül elküldtem

2010. márc. 4. 17:42
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. márc. 4. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:

ÓÓ ez az erdős jelenet! imádom azt a jelentetet! :D A könyvben a híres 13.fejezetben van ez benne

A könyvben ez a rész így szól:

− Hát nem én vagyok a világ legkiválóbb ragadozója? Minden porcikámmal magamhoz

csalogatom a zsákmányt. A hangommal, az arcommal, még a szagommal is! Mintha bizony

szükségem lenne rá! − Váratlanul megint talpra szökkent és eliramodott, eltűnt a szemem elől,

hogy aztán felbukkanjon ugyanannál a fánál, ahol az előbb állt, miután fél másodperc alatt

megkerülte a rétet. − Mintha bizony el tudnál futni előlem! − nevetett keserűen.

Aztán felnyúlt fél kézzel, és fülsiketítő reccsenéssel, minden erőfeszítés nélkül letört egy

fél méter vastag ágat egy fenyő törzséről. Egy pillanatig az egyik kezében egyensúlyozta,

aztán villámsebesen elhajította, neki egy másik hatalmas fának − az megrázkódott és hosszan

reszketett az ütéstől.

És aztán megint ott állt előttem, mozdulatlanul, mint egy kőszobor.

− Mintha bizony meg tudnád védeni magad tőlem! − mondta gyöngéden.

Mozdulatlanul ültem, és elfogott a félelem, ahogy még soha. Eddig még

2010. márc. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!