Hol tudnám megrendelni ezeket a könyveket?
Figyelt kérdés
Mindenütt kerestem már őket, de csak előjegyzés formájában találtam rájuk. Az alábbi könyvek nagyon érdekelnek és szeretném megvenni, de több órás kutakodás után sem találtam meg:
-1000 japán vers
- Conrad Totman: Japán története
2015. júl. 12. 14:47
1/2 anonim válasza:
Az ilyen könyveket általában csak egyszer adják ki egy adott nyelven, majd ha eltelik adott év, és elég igénylés jön be rájuk, akkor nyomnak újakat belőlük. A Totman könyvet magyarul 2006-ban adták ki, szerintem a 2020-as évek előtt ne várd, hogy legyen újra magyar nyelvű kiadás belőle.
Figyeled az antikvár oldalakat, hátha felbukkan egy példány.
Amúgy meg ha csak elolvasni akarod, akkor minden nagyobb könyvtárnak megvan mindkét kötet.
2/2 A kérdező kommentje:
Leadtam az előjegyzést és figyelem hátha lesz egyszer egy kis szerencsém... Az a baj hogy nem lakok olyan helyen ahol nagyobb könyvtárak vannak így ez az opció kilőve. De egyszer egy példány csak felbukkan valahol.
2015. júl. 12. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!