Szerintetek melyik könyvet érdemes elolvasni?
Van nekem egy 40 nyári cél c. listám, amin az az egyik cél; "Olvass el egy könyvet, amit sokan ajánlottak".
A válaszokat előre is köszi! :)
szívesen ajánlok valamit, de ahhoz hogy olyat tudjak, ami még tetszik is, nem ártana tudni a korod és hogy miket szeretsz
pl milyen műfajban olvasol szívesen, mik tetszettek stb
Én ajánlok neked egy könyv trilógiát, amit könyvtárban is be tudsz szerezni.
Ha szereted a Harry Pottert, akkor ezt is szeretni fogod.
Ezt a könyvet úgy emlegetik, mint a magyar Harry Pottert.
Böszörményi Gyula - Gergő-könyvek
"Ki ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban? Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon keresztül az álmok néha mulatságos, máskor fenyegető erdején. Gergő családja váratlanul meghívót kap a Vajákosok, Táltosok, Énekmondók, Sámánok és Egyéb Révülők Találkozójára. Az Álomfogó színes, kavargó világba repíti olvasóját, de hétköznapi gondjainkra ad választ.
Egy hang szólt hozzám a gyermekkoromból. (Moldova György)"
Psszt! Ha te kinyitod ezt a könyvnek látszó bűbájcsapdát, rájössz, hogy az élet mesébe illő. Jó létezést! Szép álmokat! (Geszti Péter)
Ez az első könyv:
bal oldalon a könyvre kattintva bele tudsz lapozni a történetbe.
Ha ezt elolvasod, keresni fogod a többi részét is. Ez az első, itt ismerkedhetsz meg Gergővel, a sámánfiúval, aki nem tudja magáról, hogy ő "sámánkölyök".
Én nagyon sokszor elolvastam, lányom ebből írta a disszertációját, kicsiknek, nagyoknak ajánlom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__41049-jok..
Ha meg tudod venni, 3.000.- Ft körül lehet az Alexandra Könyvesboltban, vagy könyvtárban is megtalálható szerintem.
Rengeteg könyvet olvastam, de most ezt az egyet ajánlom neked, ami nem egy, hanem egy sorozat.
Ifjúsági naplóregényhez: Szent Johanna Gimi, Hűvösvölgyi Suli, Egy zizi naplója, A neveletlen hercegnő naplója
Fantasy: Matilda
Még ajánlanám Fekete István könyveit (pl.: Kele, Lutra, Tüskevár stb.). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!