Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik könyvet...

Szerintetek melyik könyvet érdemes elolvasni?

Figyelt kérdés

Van nekem egy 40 nyári cél c. listám, amin az az egyik cél; "Olvass el egy könyvet, amit sokan ajánlottak".

A válaszokat előre is köszi! :)

2015. júl. 3. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

szívesen ajánlok valamit, de ahhoz hogy olyat tudjak, ami még tetszik is, nem ártana tudni a korod és hogy miket szeretsz

pl milyen műfajban olvasol szívesen, mik tetszettek stb

2015. júl. 3. 16:20
 2/5 LaTueur ***** válasza:
Hát az én könyvem, ja az még íródik. Egyébként nekem A százéves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt tetszett, de ahogy az előző is írta írhatnál valami konkrétabbat.
2015. júl. 4. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok, szeretem az ifjúsági naplóregényt, a krimit, és úgy mindent. :) KIVÉVE A HORRORT ÉS A THRILLERT!
2015. júl. 4. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ajánlok neked egy könyv trilógiát, amit könyvtárban is be tudsz szerezni.

Ha szereted a Harry Pottert, akkor ezt is szeretni fogod.

Ezt a könyvet úgy emlegetik, mint a magyar Harry Pottert.

Böszörményi Gyula - Gergő-könyvek

"Ki ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban? Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon keresztül az álmok néha mulatságos, máskor fenyegető erdején. Gergő családja váratlanul meghívót kap a Vajákosok, Táltosok, Énekmondók, Sámánok és Egyéb Révülők Találkozójára. Az Álomfogó színes, kavargó világba repíti olvasóját, de hétköznapi gondjainkra ad választ.

Egy hang szólt hozzám a gyermekkoromból. (Moldova György)"

Psszt! Ha te kinyitod ezt a könyvnek látszó bűbájcsapdát, rájössz, hogy az élet mesébe illő. Jó létezést! Szép álmokat! (Geszti Péter)

Ez az első könyv:

[link]

bal oldalon a könyvre kattintva bele tudsz lapozni a történetbe.

Ha ezt elolvasod, keresni fogod a többi részét is. Ez az első, itt ismerkedhetsz meg Gergővel, a sámánfiúval, aki nem tudja magáról, hogy ő "sámánkölyök".

Én nagyon sokszor elolvastam, lányom ebből írta a disszertációját, kicsiknek, nagyoknak ajánlom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__41049-jok..

Ha meg tudod venni, 3.000.- Ft körül lehet az Alexandra Könyvesboltban, vagy könyvtárban is megtalálható szerintem.

Rengeteg könyvet olvastam, de most ezt az egyet ajánlom neked, ami nem egy, hanem egy sorozat.

2015. júl. 5. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ifjúsági naplóregényhez: Szent Johanna Gimi, Hűvösvölgyi Suli, Egy zizi naplója, A neveletlen hercegnő naplója

Fantasy: Matilda

Még ajánlanám Fekete István könyveit (pl.: Kele, Lutra, Tüskevár stb.). :)

2015. júl. 6. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!