Mi ennek a könyvnek a címe?
Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy antikváriumban egy nemrégiben kiadott könyvet, ami valami olyasmiről szólt, hogy van egy lány...azt hiszem, kövezzetek meg, de még erre sem emlékszem jól, és a lényeg az, hogy boszorkány. A sztori napjainkban játszódik, és a lány nem tud arról, hogy igazából boszorkány, amíg az interneten valahogy rá nem találnak, és kiderül, hogy boszik még ma is léteznek, és az interneten gyűjtik társaikat, de az emberek ezt az oldalt nem találhatják meg, vagy valami ilyesmi volt...nem tudjátok a címét véletlenül? Nagyon érdekel, de mikor a múltkor visszamentem az antikváriumba, már nem találtam, gondolom megvették. Segítsetek, kérlek!2015. júl. 2. 20:44
2/4 anonim válasza:
előző:ja bocs nem neked akartam küldeni valami virust kapott a gépem és azóta nem annak küldi akinek irom
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Első: Semmi gond.
Második: Igen, ez volt az! Köszönöm szépen, ment a zöld kéz! :)
2015. júl. 3. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!