Jane Eyre-rel vagy Elizabeth Benet-tel beszélgetnél inkább?
Figyelt kérdés
És te melyikre hasonlítasz?2015. jún. 30. 20:04
1/3 anonim válasza:
Én Elizabeth Bennet-tel :) Sokkal szimpatikusabb, vidámabb és értelmesebb bizonyos dolgokban, bár a Jane Eyre könyvet is szeretem...
És hogy melyikre hasonlítok? Egyikre sem, valahol a kettő között :P
2/3 anonim válasza:
Szintén Elizabeth Bennetre teszem a voksom. Őt nagyon kedveltem, intelligens, szerintem remekül eltársalognánk. Jane Eyre személyisége annyira nem maradt meg az emlékezetemben, nem volt rám maradandó hatással, bár kedveltem őt is. Igazából emiatt a kérdés miatt utána néztem kicsit Jane Eyrenek, hogy felfrissítsem emlékeimet, és véletlenül megtaláltam a személyiségtípusát a Myers-Briggs féle besorolásban Elizabethével együtt, ami megkönnyítette a 2. kérdésedre a válaszom, amit amúgy nem tudtam eldönteni. Jane INFP, Elizabeth ENFP. Én INTP vagyok, tehát Jane, de ez csak egyfajta besorolás, a személyiség nem csak ennyiből áll, én amúgy nem tudok dönteni :D
3/3 Gyémántlány válasza:
Jane-nel inkább, de lehet, hogy csak azért, mert Bronte regénye ezerszer jobban tetszett, mint a Büszkeség és balítélet.
Nem mondanám viszont, hogy hasonlítok bármelyikükre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!