Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok?

Milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék könyvet olvasni de nem tudom melyik lenne a jó, annyi féle van.

Pár napja kiolvastam Jo Nesbo Doktor Proktor pukipora sorozatának 2.részét (az elsőt nem olvastam) és nagyon jó mert 4 nap alatt elolvastam amin meg is lepődtem :)

1,5 éve olvastam A neveletlen hercegnő naplóját az is jó volt. Elolvastam már A Szent Johanna Gimit és a Bábelt de azok annyira nem kötöttek le.

Szóval olyan kéne amilyen Jo Nesbo könyve volt. Ajánlották a Emily the Strange: Elveszett emlékek című könyvet de az olyan fantasy féle, nem? Mert sajnos a fantasy könyvekből nagyon kevés jön be de A pad című könyv tetszett. Illetve elszeretném olvasni Kathy Reichs könyveit. Dr.Csont és Gyilkos elmék fan vagyok szóval ilyen könyvek is jöhetnek.

Melyik könyvet ajánlanátok?

15/L

2015. jún. 30. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Patricia Cornwell vagy Michael Connelly elég jó krimiket ír, illetve szerintem még a skandináv krimik is érdekesek, izgalmasak (pl Arnaldur Indridason,Henning Mankell vagy Stieg Larsson könyvei)
2015. jún. 30. 15:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jún. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!