Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha a Libriben rendelek könyvet...

Ha a Libriben rendelek könyvet mennyi a szállítási költség?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan nem értem az embereket.

Ide kiíros a kérdést és vársz, vársz, hátha valaki megnézi neked a librin és bemásolja.

Miért nem nézed meg te magad?

A Libri honlapján a legelső menüpont a Fizetés és szállítás, részletesen le van írva, mi mennyi.

Nem fogom neked bemásolni, dolgozz meg érte.

2015. jún. 28. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A sok ilyen észlény miatt van ekkora forgalma ennek a weboldalnak. Pláne ha még a reklám ablakokra is rákattintanak!
2015. jún. 28. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Nemtudtam megnezni mert valami szar miatt nem enged be az oldalra..-.- gondolhatnad h akkor nem kerdeztem volna meg ha meg tudom en is nezni.. ha nem tudnatok a gyakori kerdesek oldalnak az a lenyege h olyanokat kerdezunk amiket nem tudunk es valaki valaszol majd ra. Nem pedig az hogy kerdeznek valamit es ilyen kommenteket irnak..ha tudod ird le es ne vedd a faradtsagot hogy kioktatsz koszi. Es amugy mar megtudtam ne faradj..-.-
2015. jún. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!