Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvtárba bevihetek saját...

Könyvtárba bevihetek saját könyvet olvasni?

Figyelt kérdés

Jó, lehet, hogy hülye kérdés, de simán gondolhatják, hogy épp le akarom nyúlni a könyvet. Még akkor is, ha két másodperc alatt kideríthetik, hogy az saját, nem könyvtári könyv, mert se pecsét, se vonalkód nincsen benne.

Csak ott olyan jó csend van, itthon meg állandóan megy a nyüzsi, és arra gondoltam, hogy néha beülnék oda ovasgatni.

Lehet vagy szólnának érte?

2015. jún. 27. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt bevinnéd, megkérded.
2015. jún. 27. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Beviheted. Azzal sem ártasz, ha szólsz, de esélyes, hogy nem is veszik észre, illetve nem foglalkoznak vele, hogy milyen könyv van nálad, ha nem szólal meg a kapunál a "lopásjelző". Legalábbis nekem eddig sosem volt ilyen gondom, bemutatás nélkül közlekedtem saját könyvvel - vagy akár más könyvtárból kivettel is.
2015. jún. 27. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtárfüggő, így kérdezd meg. Nem látom akadályát, egyébként.

Ahova én járok, ott külön nejlontáskába kell pakolni, amit be akarok vinni, mert saját táskát nem lehet. Én rendszeresen hordok saját könyvet magammal, mert odajárok tanulni.

2015. jún. 28. 08:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Nálunk csak külön szekrénybe kell rakni a táskát, egyébként bármit felvihetek. Tanulni rendszeresen jártam oda, akkor zsepitől kezdve ásványvízig mindent felvittem, senkit nem érdekelt.

Csak ha elmegyek a kölcsonzőpult előtt, akkor látják a kezemben a könyvet. És mivel nem egy-két alkalomról lenne szó, nem akarok állandóan szólogatni. Legfeljebb e-olvasót viszek. :)

Nem tudtam, mennyire általános jelenség ez, de akkor mégsem akkora ökörség.

2015. jún. 28. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk a könyvtári könyvek több helyen is le vannak pecsételve, plusz ha elektronikus a rendszerük, akkor benne vannak a számítógépes katalógusban.
2015. jún. 28. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. Le is írtam.
2015. jún. 28. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg feljegyzed hol tartottál, akkor megkeresed az adott könyvet a könyvtárban, és folytatod abból :D
2015. júl. 1. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!