Milyen pörgős könyveket ismertek, hasonlót Az Útvesztő trilógiához?
Figyelt kérdés
Imádom ezt a trilógiát, ehhez hasonló könyveket keresek.
Szivesen olvasok posztapokaliptikus, sci-fi könyveket, és nagyon örülnék, ha mondanátok ilyen stílusú, pörgős, eseménydús könveket.
Ami még nagyon tetszett nekem (de nem felétlenül az a pörgős könyv) az a Csúfok trilógia (Scott Westerfeld) és Kemese Fanni Pippa Kenn könyvei.
#könyv #sci-fi #Scott Westerfeld #posztapokaliptikus #A napszemű Pippa Kenn #Az Útvesztő #Csúgok-trilógia
2015. jún. 25. 18:40
1/8 anonim válasza:
Talán az Éhezők Viadalát megpróbálhatnád.
2/8 anonim válasza:
Fenébe, mindig elírom, *Az éhezők viadala.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszeni fog neked a Csontváros, és talán az Éhezők viadala.
4/8 A kérdező kommentje:
olvastam már Az Éhezők Viadalát, tetszett, de én most egy kicsit másabb könyvet keresek.
A Csontváros filmet láttam, a könyvet is elkezdtem, de nekem kicsit túl mesebeli (ami nem feltétlenül gond, de nem ilyen könyvet keresek :D )
Azért köszi, hogy válaszoltatok.
2015. jún. 26. 10:34
5/8 anonim válasza:
Catherine Fisher: Incarceron
Susan Ee: Angyalok bukása
Marie Lu: Legenda
6/8 A kérdező kommentje:
Utána nézek a könyveknek! :)
az Incarceron fel is került a várólistámra
2015. jún. 26. 18:06
8/8 A kérdező kommentje:
nekem a Beavatott túl mesebeli. láttam a filmet, és nem igazán jött be
2015. júl. 11. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!