Ha a Trónok harca világában élnél, hogy alakítanád ki ezeket?
Nem szeretnék király lenni. De ha igen, akkor az lenne a feleségem,akit az előző király, az apám hozzám ad, szövetségeseim és ellenségeim a helyzettől függőek.
De gondolom nem ilyen választ vársz. Szal ha ott élnék és én lennék a király, és minden úgy lehetne,ahogy akarom és hűségesek lennének hozzám, akkor jelenleg -a könyvben- élő karakterek közül:
feleségül venném Sansa Starkot vagy Margaery Tyrellt
a segítőm Davos Seaworth lenne
a kistanácsban a pénzmester Kisujj, a többit nemtom hogy fordították magyarra pontosan,de aki a törvényért felel: Stannis Baratheon, a hajókért Wyman Manderly vagy Paxter Redwyne, aki a híreket hozza Varys
A Királyi Testőrség parancsnoka Barristan Selmy, a többiek Brynden Tully, Lyn Corbray, Garlan Tyrell, Andrik, Gerold Dayne, Jorah Mormont vagy Jon Connington (csak az 1. öregszik a 2. meg szürkehámos)
fegyvermester Bronn
a grand maester meg akit a Citadella küld
Nem szívesen lennék király,szóval kívülállóként írom le,hogy hogy lenne szerintem ideális,minden szereplő közül válogatva,nem csak a még élők közül.Tehát:
Királynő: Daenerys Targaryen
Királynő segítője: Tyrion Lannister
Kistanács:
Törvények felelőse: Lord Eddard Stark vagy Lord Jon Arryn
Pénzmester: Kisujj(Lord Petyr Baelish)
Hajózási ügyek irányítója: Ser Tengerjáró Davos
Besúgók mestere: Lord Varys(természetesen)
Nagymester: Aemon Targaryen
Királyi testőrség:
Parancsnok: Ser Barristan Selmy
Tagok: Ser Brynden Tully,Sandor Clegane,Ser Jaime Lannister,Ser Loras Tyrell,Ser Vardis Egen,Ser Jorah Mormont
Én lennék a fény ura
Király: Doran Martell
Testőrség: wun wun
Kistanyács: davos, edd, kisujj, oberyn
Mester: luwin
Kivégezni: jorah mormont, dario, danerys, tyrion,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!