Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha a Trónok harca világában...

Ha a Trónok harca világában élnél, hogy alakítanád ki ezeket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel te vagy az uralkodó, ki lenne a segítő, a tanács tagjai, szövetségesek, ellenség, feleséged/férjed, stb..? Lehet úgy is, hogy nem te vagy az uralkodó, hanem egyik szereplőt választod. :)

2015. jún. 24. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Daenerys lenne a királynő, én az ő leghűségesebb szolgája. A többi nem érdekel :D na jó, ha rajtam múlna Cersei tömlöcben rohadna élete végéig. Sansával pedig padlót sikáltatnék. Tyrion lehetne a királynő egyik tanácsadója. 18/f
2015. jún. 24. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Nem szeretnék uralkodó lenni, tehát ha ilyesmi történne lemondanék a trónról egy másik családtag javára. Ja és lenne egy sárkányom, amivel körbeutazom az egész világot és szexi, harcos pasikból állítanék össze egy "háremet", akik csak engem szolgálnának. Lenne benne dothraki vérlovas, egy Euron Greyjoy, egy Oberyn Martell, cuki északi pasik és egy Jaime Lannister.
2015. jún. 24. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék király lenni. De ha igen, akkor az lenne a feleségem,akit az előző király, az apám hozzám ad, szövetségeseim és ellenségeim a helyzettől függőek.

De gondolom nem ilyen választ vársz. Szal ha ott élnék és én lennék a király, és minden úgy lehetne,ahogy akarom és hűségesek lennének hozzám, akkor jelenleg -a könyvben- élő karakterek közül:

feleségül venném Sansa Starkot vagy Margaery Tyrellt

a segítőm Davos Seaworth lenne

a kistanácsban a pénzmester Kisujj, a többit nemtom hogy fordították magyarra pontosan,de aki a törvényért felel: Stannis Baratheon, a hajókért Wyman Manderly vagy Paxter Redwyne, aki a híreket hozza Varys

A Királyi Testőrség parancsnoka Barristan Selmy, a többiek Brynden Tully, Lyn Corbray, Garlan Tyrell, Andrik, Gerold Dayne, Jorah Mormont vagy Jon Connington (csak az 1. öregszik a 2. meg szürkehámos)

fegyvermester Bronn

a grand maester meg akit a Citadella küld

2015. jún. 25. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Idáig a királyok statisztikája nem túl biztató, ahogy a Starkoké sem :( Ezért egyik sem lennék :D
2015. jún. 26. 03:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem szívesen lennék király,szóval kívülállóként írom le,hogy hogy lenne szerintem ideális,minden szereplő közül válogatva,nem csak a még élők közül.Tehát:

Királynő: Daenerys Targaryen

Királynő segítője: Tyrion Lannister

Kistanács:

Törvények felelőse: Lord Eddard Stark vagy Lord Jon Arryn

Pénzmester: Kisujj(Lord Petyr Baelish)

Hajózási ügyek irányítója: Ser Tengerjáró Davos

Besúgók mestere: Lord Varys(természetesen)

Nagymester: Aemon Targaryen

Királyi testőrség:

Parancsnok: Ser Barristan Selmy

Tagok: Ser Brynden Tully,Sandor Clegane,Ser Jaime Lannister,Ser Loras Tyrell,Ser Vardis Egen,Ser Jorah Mormont

2016. szept. 21. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én lennék a fény ura

Király: Doran Martell

Testőrség: wun wun

Kistanyács: davos, edd, kisujj, oberyn

Mester: luwin

Kivégezni: jorah mormont, dario, danerys, tyrion,

2016. szept. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!