Ha könyvet írok, akkor mit kell tennem?
Ha egy regényt írsz az folyamatopsan alakul amíg úgy érzed el nem készül.A saját belső hangodra figyelj.Egy regény megírása teljes embert kíván ha nem tudod mi legyen az eleje és stb akkor ne írj, nem neked való!
Én már írtam regényt ezért mondom...
Én is benne vagyok most egy "regényben" de csak a saját szórakoztatásomra kezdtem el, majd annyira nagy sikere lett az ismerősök körében, hogy most már Blog formájában írom online.
Ha elfogadod a tanácsomat, akkor mindig tartasz magadnál egy jegyzetfüzetet hogy ha támad valami ötleted le tudd írni. Nekem sokszor annyi van hogy hajlamos vagyok némelyiket elfelejteni.
Mielőtt elkezdek egy fejezet, nagy vonalakban felvázolom, hogy mit szeretnék beletenni és írás közben figyelek erre.
Van amikor teljesen eltér a jegyzeteimtől a megírt fejezet, mert út közben is támadnak ötleteim.
Ha érzel magadban kedvet és energiát, akkor mindenképpen írj, mert baromi jó szórakozás :)
Sok sikert hozzá :)
Előző vagyok.
Eleinte az én történetem is teljesen más volt a fejemben, mint amerre most halad. Csak kezd el a bevezetést, a karakterek és a környezet bemutatását és majd a többi alakul magától :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!