Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez mennyire jó jel?

Ez mennyire jó jel?

Figyelt kérdés
Van egy regényem, amit már régebb óta írok, és úgy döntöttem, hogy elküldöm pár kiadóhoz, hogy mondjanak már róla valami véleményt. Pénteken múlt egy hete, hogy az egyik kiadó visszaírt, hogy elkezdik olvasni, és minden képpen értesítenek. Én nekem egy napba - 8 órába - nem telt bele, hogy azt a 35 oldat, amit elküldtem azokhoz a kiadókhoz elolvassam, és úgy, hogy közben javítgattam is egy pár helyen. Szerintetek mért nem írtak még vissza? Pozitítív vagy negatív vélemény miatt?

2015. jún. 21. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Mert rengetegen keresi kfel a kiadókat, és ők nagyon meggondolják, mivel foglalkoznak. Ne lepődj meg, hogy akár több hónapot kell várnod egy válaszra. És azon főleg ne, ha azt mondják, hogy "Kösz, nem".

Egyébként ha javítotani kellett azt a mindössze 35 oldalt, akkor nem kellett volna átküldés előtt átnézni még párszor?

2015. jún. 21. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a pár hiba kb. 3 szót jelentett :P
2015. jún. 21. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a kérdésedből indulunk ki, akkor szerintem jobban át kellett volna még nézned, a helyesírásodat illetően.

Egyébként elfoglaltak, ne várd, hogy két nap alatt válaszolni is fognak.

2015. jún. 21. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ők azért alaposabban átnézik, mind tartalmilag, mind helyesírásilag és nyelvezetileg.
2015. jún. 22. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak 35 oldal a regény vagy annyit küldtél el, akkor el is felejtheted a kiadását. Mert egy kiadó sem azért van, hogy egy ismeretlen ember első 35 oldalát véleményezze. Ha meg csak 35 oldal az egész, azt meg gazdaságtalan kiadni. A min. határ általában 300 000 karakter szóközökkel. Ez kb. 110-120 oldalnak felel meg.
2015. szept. 12. 11:53
 6/7 Endoril válasza:

Szia! :)

Egyet kell értsek az előttem szólókkal, de mivel illene valami újat is hozzátennem, elmondom, hogy én is küldtem már el írásomat kiadóknak (igaz, az 112 oldal volt), és három hónap után se kaptam választ, és elküldtem másoknak. Azóta az írásomat kiadták, nem egy nagy kiadóban, de sikerült. :) Szóval ne add fel, és sok sikert!

2015. szept. 13. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. szept. 13. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!