Ki olvasta már a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei c. könyvet?
nekem nagyon tetszik, mesekönyv jellege van, de rengeteg benne a fura, néha rémisztő kép. érdemes elolvasni :)
én az első részt nagyon hamar kiolvastam, a másodikkal viszont rengeteget szenvedtem.
Szia!
Én is olvastam. Általában kedvelni szokták, de sajna nekem nem igazán tetszett. Nagyon izgalmasan kezdődött, nagyon lelkesen olvastam, és ahhoz képest a történet folytatása nekem olyan ... semmi extra kavarc. Pedig az alaptörténet is jónak tűnt.
Viszont a képek fantasztikusak! És az ötlet, hogy a képek köré szövi a történetet is eredeti. Csak valahogy a varázslatos hangulatú képek miatt elég nehéz "értelmes" történetet összehozni...
De ízlés dolga, több korodbelitől hallottam, hogy nagyon jó könyvnek tartják, úgyhogy simán tetszhet neked is, nem venném el a kedved tőle. :)
Én közepesnek éreztem, annyira nem ragadott magával. Másodszor már nem fogom olvasni.
Könyvtárból vedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!