Tudtok hasonló könyveket mint a lélektársak, vámpír akadémia?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 06:06
1/8 anonim válasza:
mielött irnék pár példát a vámpir akadémiára arra szeretnélek kérni hogy ird le kérlek a lélektársak tartalmát és hogy szeinted milyen a könyv, mert pont most akarok nekilátni és nem tudom érdemes-e.
Köszi elöre is ,aztán meg irok én.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem mert humoros és jó a története.kicsit twilight hatása van az első könyvnek pár szereplőt tekintve.Szerintem érdemes elolvasni. mind a három könyv egy másik története mesél el, az eleje kissé unalmas mert mindegyik könyv elején újra megkel ismernünk azt a szereplőt akinek a szemszögéből íródót.Az első könyv egy olyan lányról szól aki kicsit elrugaszkodva él a földtől és mindig álmodozik.A multját nem ismeri igy nem tudja hogy különleges..Az iskola rozsfiúja Zed aki egy különleges faj tagja amit savantoknak hívnak. Egyik különlegességük hogy egész életükben az a bizonyos lélektársukat keresik akit a világon legjobban szeretni fognak bármi történik is. Zed rájön hogy akit mind idáig keresett Sky bár ő erről műtsem tud. Zednek megismerjük egy másik oldalát, ami kedves és megértő. A családja azzal foglalkozik hogy elkapják azokat a savantokat akik rosszra használják a képességeiket. A bűnözők pedig bosszúra vágyak. és kihasználják a helyzetet hogy a Benedick családnak van egy gyenge pontja.
2015. jún. 3. 18:51
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat az élírások ért! a gépem automatikusan javít csak nem midig a megfelelő szó lesz belőle.
2015. jún. 3. 18:56
5/8 anonim válasza:
Köszi a leirást.
Szerintem mindenképp olvasd el a végzet ereklyéit mert nem csak humoros hanem akciodus, és váratlan.
Ami nekem tetszett még az a luxen sorozat volt.
Remélem tudtam segiteni:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. jún. 5. 18:37
7/8 A kérdező kommentje:
A végzet ereklyéi nagyon tetszett. Várom további válaszaitokat.
2015. jún. 13. 14:23
8/8 Mommimo válasza:
Engem a rubinvörös, és a poison princess fogott meg írtózatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!