Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szellemi sötétség/Hülyeség...

Szellemi sötétség/Hülyeség ötven árnyalata? Vélemények?

Figyelt kérdés
Lehet hogy nem a "Könyvek" kategóriába tartozna, de sajnos "Szemét" kategória nincs az oldalon.

#HÖÁ
2015. jún. 1. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Van akinek bejön.. Aki nem használja az eszét, csak csöpögőnyállal néz valamit, azoknak tetszett a film, ők nem látnak a háttérbe, nem látják hogy egy pénzporszívó ostobaság az egész! De tudod, a sokból mindig nyeri 1!
2015. jún. 1. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek bejön valami szemét. Valakinek ez, valakinek más.

https://www.youtube.com/watch?v=5ogGQt8in2Q

2015. jún. 1. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Most ezt a dagadt szukát minek linkelted ide? Szerinted neki nem csak a pofája jár? Ugyanúgy nézi az összes nyáladzó filmet.
2015. jún. 1. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:

3. A véleménye nem lesz attól kevesebb, mert kövér. Ahogy te sem vagy több azért, mert esetleg vékony vagy.

Részben pedig igaza van, azért linkeltem. Lehet, hogy egy kicsit megszállott, de mindenkinek más tetszik.

Pl. Ott a foci. Egy rakat szemét az egész, mégis a stadionak tele vannak agyhalott zombikkal, akik ott őrjöngenek, mint valami veszett bőgőmajom.

És még egy csomó más dolog.

Én sem szeretem ezeket a nyálas könyveket, de el kell fogadni, hogy más meg igen.

Nem is értettem soha, hogy mi értelme van ezért piszkálódni? Vagy mit vártok ettől? Jobbnak érzitek magatokat? Ugyan már...

2015. jún. 1. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Én is utálom a focit, de ha már itt tartunk, van jó néhány értelmes ismerősöm, köztük egy programozó, aki szereti a focit! És meccsre is jár! Szóval az agyhalott dumával öngólt lőttél! És még mindig kitartok amellett hogy ez a kövér zsírtócsa azért ilyen ennyi idősen, mert a vámpíros szerelmes szarságokat nézi meg a gép előtt ül éjt nappallá téve és folyamatos evés helyett ZABÁL!
2015. jún. 1. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:

:D Általában foci közben hülyülnek meg. Pontosan ugyanúgy, mit a twilight-fanok, amikor a twilightról és társairól van szó.

Nem tudom, hogy miért kövér. Habár ennek nem hiszem, hogy sok köze lenne a témához. Végülis ha neki így felel meg, kik vagyunk mi, hogy ezért kritizáljuk?

De emiatt nem is panaszkodott a videóban, szóval tuti úgy jó neki, ahogy van.

De ha nem foci, akkor van más is, amit talán sokkal közelebbi fanság. Gyűrűk ura, Star wars, Star Trek, stb. Ugyanúgy elég komoly emberek a rajongói. Mégis képesek akár be is öltözni 1-1 karakternek és úgy csápolni. Az mennyivel értelmesebb? Meg a sok szerepjáték. Hát szerintem semmivel.

Mindenki maga dönt a szabadidejéről. Ha valaki Gandalfként tölti valami tündetalálkozón, az ő dolga.

Ha valaki meg számítóggép előtt, sósmogyit kajálva, akkor az is.

Egyiknek sincs több haszna. Lássuk be, haszontalan cselekvések, csak a saját örömünket szolgálják. És ez a lényeg.

2015. jún. 1. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
*számítógép :)
2015. jún. 1. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Aki már odáig eljut hogy beöltözik, az se "normális!" Lehetsz fan, és be sem kell öltöznöd.. A lényeg a lényegben és annak a lényegében a lényeg az hogy ez a link amit linkeltél, semmitmondó.
2015. jún. 1. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a semmitmondó. :P
2015. jún. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!