Üdv! Éppenséggel írok egy fantasy könyvet de nem vagyok valami nagy író. Igazából animének gondoltam de kezdetnek jó a könyv is! Lent a többi! Van valami ötlet?
Olvass sokat, hogy lássad, a jó könyveket hogyan írták meg.
Ne erőltesd, attól még lehet belőled jó matemetikus, hogy nem tudsz animét írni!
.
Kérdésed semmi konkrétumot nem tartalmaz, ezért a legjobb válasznak ezt tartom:
úgy írjad meg könyvedet, hogy legyen pörgős cselekménye és sok olvasót szerezhess vele.
.
Mindenre vonatkozó szaktanács:
ha bármit is csinálsz, úgy kell megcsinálni, hogy jó legyen!
Szia!
Így, hogy semmit se írtál a konkrét problémáról, nem tudok segíteni. De esetleg mondd el privátban, hogy pontosan miről szól a történet, hol akadtál el stb., ha szeretnéd.
Amúgy én is fantasy történeteket írok, és három emberrel nemrég kezdtünk el rajzfilmet is készíteni.
Amúgy ha nem a kezdési ötlettel van a probléma, csak szimplán azzal, hogy nem tudod leírni, akkor csináld úgy, hogy csak úgy elkezded valahonnét, ahonnan tudod írni. Akár csinálhatod úgy is, hogy megírod a legizgalmasabb részt, vagy megírod a befejezését. Sokan abba vannak belegörcsölve, hogy a történetet egyenes vonalban írják, az első résztől az utolsóig, de egyáltalán nem muszáj így haladnod. Kezdheted akár az utolsó rész megírásával is.
Tudom ajánlani a "hópehely" technikát is. Sajnos nem tudom már, mi volt a pontos neve, de szerintem így meg tudod találni Google-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!