Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány éves kortól ajánljátok a...

Hány éves kortól ajánljátok a következő könyveket (stephen king horrorszerző)?

Figyelt kérdés

-A rémkoppantók

-Tortúra

13/L vagyok,és bírom a krimiket,a vért stb.

szóval nem vagyok az a nagyon beijedős,de a kört (film) utálom...

2015. máj. 24. 19:38
1 2
 11/14 Trevol14 válasza:
Szerintem nemhogy árt, de még jót is tesz ha egy ijesztőbb könyvet elolvasol. Gazdagabb lesz tőle a gyerekkorod. Vki a Cujo-ra is azt mondja hogy ijesztő. Én az Az-tól se ijedtem meg, ugyanakkor az összes könyvét imádom. Bátran olvasd el, de erős nyelvezete van meg néha úgymond "gyomorforgató", de ha ezek nem ijesztenek el bátran olvasd.
2015. máj. 27. 22:22
 12/14 A kérdező kommentje:
akkor olvasom.a gyomorforgazó dolgokat birom.azok sima ügyek. :D
2015. máj. 29. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább olvass Lovecraftot esetleg charlotte gilman perkinstől is keresgélhetsz vagy akár joseph d'lacey is megfoghat ebben a kategóriában, de a stephen kingek nem tipikusan ilyen ijesztgetősek nekem nem is tetszenek, mert kicsit vontatottak nem tudom filmben jobban bejöttek valamiért.
2016. jan. 8. 13:01
 14/14 anonim válasza:
Én nyolc éves korom óta olvasok stephen king könyveket rendszeresen
2019. szept. 13. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!