Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani egy jó könyvet?

Tudtok ajánlani egy jó könyvet?

Figyelt kérdés

Olvastam az SzJG-t és nagyon tetszett, ilyesmi vagy akár más milyen, de jó könyveket keresek! 13/L

Köszi előre is ;)

2015. máj. 24. 15:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!! :)
2015. jún. 5. 20:13
 12/13 Nyeste Anna válasza:
Szia! Ha kifejezetten a tinikönyveket szereted, akkor tudom ajánlani Tavi Kata Suli-jegyzetek sorozatát, Leiner Laurás könyveket, az Egy ikerpár titkos naplóját, az Egy ZIZI naplóját, és a LOL-os könyveket, valamint a Hűvösvölgyi Suli-t és a D.A.C sorozatot. Ha inkább nem ezeket szereted vagy szeretsz mást is, mindenképpen figyelmedbe ajánlom az Időfutár sorozatot is, ami egy kvartett-rádiójátékból készült el könyvé. De valamelyiket mindenképp olvasd el, imádni fogod! :)
2015. jún. 14. 18:11
 13/13 mézescukormáz válasza:
Ha kisse romantikus de izgalmas konyveket szereted akkor tudom ajanlani a csak lelegezz trilogiat ami bar azt hiszem 14es korhataru en nagyon imadtam. Nekem meg tetszett a Mila 2.0 aminek nemregg jott ki a masodik resze es meg jon egy allitolag. Tobb fele Crush is van van folytatasos is en kettot olvastam az egyik folytatasos a masikra nem emlekszem hogy az e de mindegyik nagyonnagyon tetszett. Meg a halal ereklyei sorozat is tetszett amikor olvastam bar igy utolag kisse lapos. De meg rengeteg konyvet tudok de egyenlore ezeket olvasd el hogyha tetszenek 14 L
2016. ápr. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!