Hányan írtok könyvet?
Kb 10-11 éves korom óta találok ki történeteket, és 13 éves korom óta írok is. Az elsők marha gyerekesek voltak, még én magam is néha szenvedek amikor újraolvasom, valamilyen furcsa oknál fogva.
Most 22 vagyok, és valószínűleg az életben nem fogják kiadni a történeteim, tekintve hogy van vagy 25 különböző, és egyiket se fejeztem még be. Nem is akartam soha író lenni, ha ihletem van akkor írok egy kicsit, de csak a barátnőimnek küldöm el, akik viszont tudják éppen mit miért írtam, hisz elmeséltem nekik mi történt velem. Egy olyan ember aki nem ismer valószínűleg a felét se érteni, csak egy kis pár oldalas novellácskát látna benne.
17 vagyok most, és nagyjából azóta írok, amióta megtanultam kézzel írni. Novellákat és kisregényeket írok mostanában, drámai jelleggel (szereplők önismeretével kapcsolatos).
Hülye lennék kiadni. Ez csakis az enyém :D
13 éves vagyok.
Rengeteg ötletem van könyvekhez. Le is írtam minden címet egy lapra, olyan 13 gyűlt össze. Az első egy kalandregény lenne és persze jó hosszú is. Már 88 oldalnál (most egy kicsit elakadtam, de igyekszem összeszedni magam), de még mindig csak az elejénél tartok. Kb. 23 fejezetesre szeretném, minden fejezet legalább 30 oldal legyen. A zenétől kapom a legnagyobb ihleteket, de az alapsztori valamilyen fúrcsak módon mindig álmokból származik. Igen. Van, hogy megálmodok egy történetet és mondjuk zenehallgatás közben továbbfejlesztem és csiszolgatok rajta. Még nem igazán döntöttem el, de nagy valószínűséggel író akarok lenni. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire fogalmazok jól, de azért egy próbát megér (szerintem). :)))
Van egyetlen egy darab történetem, amit ki akarok majd adni, de ahhoz még sokat kell fejlődnöm írás terén.
Illetve útikönyvet szeretnék írni a távoli jövőben.
24 vagyok, 12 éves korom óta írogatok aktívabban, és nagyon pocsék írónak tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!