Mi a véleményetek Vavyan Fable könyveiről? Ajánlanátok egy 14 éves lánynak? Ha igen, melyiket?
Egyszerűen imádom őket! Tizenegy évesen kezdtem olvasni a könyveit (habár ez nagyrészt a szüleimnek köszönhető), és már akkor beleszerettem a különleges, egyedi nyelvezetbe, a humorba és a fogalmazásmódba; én anno a Halkirálynő-sorozattal kezdtem (igaz, következetesen a legutolsó, eddig megjelent résszel, mert épp az volt kéznél - utána "folytattam" a legelsővel :)), amit nagyon szerettem, s azóta is ez a kedvenc sorozatom (sőt, a kötetek egyenként is a kedvenceim), de hasonlóképp szeretem a Sárkánykönnyet, illetve az írónő legújabb könyvét, a Holt volt, holt nem volt...-ot is.
Voltaképpen bármelyik regényt (vagy sorozatot) tudnám ajánlani, olvass bele a fülszövegekbe, és válaszd ki a legszimpatikusabbat, csalódni biztosan nem fogsz! :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!