Egy eklektikus 14 éves lánynak milyen könyveket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretem a Coelho féle"elmélkedős" könyveket,de a gyerekmeséket sem vetem meg pl:A bölcs hiánypótló.
A Twilight-ról fogalmam sincs hogy milyen lehet,az egészet csak hallásból ismerem.Habár szeretem a fantasyt,ilyen stílusú könyveket is tudtok?
Nálam sokat számít a történet megfogalmazása.Legyen letisztult,tisztán érthető.Alapos tájleírás,nem sablonsztori,egyedi karakterek...amit az ember egy jó könyvtől elvár.
Persze nem kell Bestsellernek lennie,csak legyen ott valami kis plusz,egy kis extra izgalom,különleges hangulat...
2010. febr. 24. 23:59
1/4 anonim válasza:
Thomas Mann: A varázshegy
ezzel el lennél egy darabig
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi utánanézek!
2010. febr. 25. 19:21
3/4 anonim válasza:
Neil Gaiman könyvei esetleg...Egyik kedvencem tőle a Sosehol
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet.
Thomas Mann nagyon érdekel,köszi első.
A Sosehol-ról már hallottam,biztos hogy meggondolom.
2010. márc. 4. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!