Körülbelül hány DC-s képregény jelent meg eddig illetve elképzelhető hogy az elejétől kezdve valahol beszerezhetem (vagy ha nem is, akkor elolvashatom) őket?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben nagyon kíváncsivá tettek engem ezzel a témával kapcsolatban,főleg a kezdeti időszakok érdekelnek és szépen fokozatosan szeretnék haladni. Számilag csak tippelni tudom,de több ezer kiadásról lehet szó szerintem,de ráérek bepótolni :)2015. máj. 17. 00:42
1/1 anonim válasza:
Heló!
A nagyját megveheted, vagy letöltheted.
Mivel az 1-2 oldalas kiadásoktól kedzve az újságokon át a nagyobb kiadásokig rengeteg mindenről van szó, ezért inkább úgy érdemes mondani ,hogy több százezernyi oldalt kellene átnézned. Sőt.
Szerintem kezd Batmannel, és aztán jöehta WAtchmen és a többiek. Aztán szépen kialakul, milyen történetek, rajzolási technikák tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!