Írtam egy egy erotikus novellát. Ma csináltam egy blogot és feltettem az első fejezetet. Mi a véleményetek róla? A történetet csak olyan olvassa el aki elmúlt már 18 éves!
Nem bírta a szemem a végig olvasást. Nagyon sötét a háttér, és zavarta a szemem.
Rátérve a műre: Nagyon jó, tetsik. Érdekes, biztos nem vagy kezdő. Én azt ajánlom, hogy folytasd!
Csíkokat látok. Zavar a háttér.
Őszintén? Jobb mint a szürke ötven, az biztos. Jó a karakterkidolgozás (már amennyi ebben a rövid kis darabban volt), a nyelvezete is tetszik, szerintem nem rossz, csak maga az ilyen műfaj nem vonz engem.
Köszönöm! Nagyon örülök, hogy tetszik.
Az a igazság hogy ez a második olyan írásom amit E/3-ban írtam,és a műfajban a második.
Nemsokára feltöltöm a többi részt is. A hátteret lehet, megváltoztatom. tényleg elég zavaró.
Van benne egy pár helyesírási és elgépelési hiba, olyan, mintha nem olvastad volna át, mielőtt feltetted, ez elég zavaró.
Egyébként nagyon tetszik a történet, és szívesen olvasnám a folytatását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!