FONTOS! A legenda c. könyvben June és Day közül melyik a lány és melyik a fiú?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy én vagyok hülye, de most kezdtem olvasni, és egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mi a nemük. Oké, June elsőre lánynévnek tűnik, de az ismertető szerint katona. Day nevét pedig volt már, hogy egy lány karakterénél hallottam, de volt már, hogy fiúénál. Szóval kérlek segítsetek, mert az első mondat után beleszerettem a könyvbe, és 10 oldal után sem tudom ezt eldönteni.2015. máj. 5. 18:47
1/3 anonim válasza:
Day fiú, katona meg lány is lehet.:)
2/3 anonim válasza:
Olvass figyelmesebben! Day esetében már a fejezete elején ott van, hogy srácokról készült képeket mutogatnak a körözésénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!