Harry Potter miért nem használt soha avada kedavra varázslatot? Pl amikor Siriust megölték?
Kiegészítés az előző válaszomhoz: Akkor miért nem rakták Azkabanba Harry-t?
Elvégre ebből kitűnik, hogy ő sem volt olyan jó, és mégsem tekinthetjük a Harry Pottert teljességgel egy önmagát feleslegesen hibáztató, szent hős, és egy minden ízében romlott, elkorcsosodott, erkölcstelen, gonosz ember párharcának.
Illetve szerintem Harry csak a vak szerencsének köszönheti az életben maradását, meg a reflexeinek, nem tanult szerintem semmi olyasmit, amivel sikeres lehetett volna, mindig mások húzták ki a sárból, ha valami baja volt, egyszerűen mintha önerőből nem tudott volna semmit sem elérni - persze ez természetes annak fényében, hogy ő még csak egy gyerek, de akkor nem értem, miért tőle vártak egy ekkora dolgot?
Persze, hős volt, mert nem halt meg a halálos átoktól, de ettől csak rosszabb lett a sorsa, nem jobb, és ezt nem értem, hogy a tömegek hogy nem fogták fel...
Amúgy azt sem értem akkor, hogy Voldemort miért lett egy fullra gonosz valaki, ha Harry sem volt teljesen jó?
Akkor ez így teljesen egyenlőtlen dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!