Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek olvassam?

Szerintetek olvassam?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok szerintetek olvassam az Éhezők viadalát?

2015. máj. 4. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Ne várj túl sojat tőle, de nem vagy túk fiatal hozzá vagy ilyesmi :)
2015. máj. 4. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:

hááát

az első rész még oké, aztán utána majd meglátod

nekem tetszett, nem azért, de sokkal részletesebben le vannak írva a durvább részek, mint a filmben

de ha téged nem zavar, olvasd

én még nem ajánlanám, de nyilván mindenki mást szeret

meg ha az ilyenekhez vagy szokva, akkor nyugodtan

2015. máj. 4. 19:27
 3/7 Gyémántlány ***** válasza:

Szerintem simán :)

Ha már érdekel maga a téma, amivel foglalkozik a könyv, akkor nem látom okát, hogy miért ne olvashatnád.

2015. máj. 4. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el az elsőt, és ha az unalmas, akkor ne olvasd tovább, ha tetszik akkor olvasd el a második részt, ha az unalmas ne olvasd tovább, ha tetszik, nyugodtan olvasd el a harmadikat. Én is 12 éves vagyok, már olvastam, de a harmadik már olyanféle "bocs, nem jutott eszembe jobb, így feldobtam pár halálesettel".
2015. máj. 5. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Olvashatod, de szerintem a 2.és 3.rész nem neked való. Az a háborúról szól főleg és az szerintem neked még unalmas lenne
2015. máj. 8. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Miiii? Miért ne olvashatnád? Én 13 évesen, már mindegyik részét kiolvastam. Nagyon jók, halálra izgultam magam közben, mindig előre gondoltam, hogy mi fog történni, kerestem a gyanúshelyzeteket! Te is simán olvashatod. 10 felett bárki, ez nem a kortól függ, inkább, hogy előtte mennyi könyvet olvastál. Ha ezt elolvasod az csak fejleszt. Ez a kedvenc könyvem a Percy Jackson és az olimposziak után! 14/L
2015. máj. 10. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
12 évesen kezdtem el olvasni, és még abban az évben be is fejeztem az egész trilógiát. Nagyon jó, bár ha nem szereted az ilyesmi scifi könyveket, nem tuti hogy tetszeni fog, de próbáld meg, hátha! :)
2015. máj. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!