Csúnya lányokról szóló filmek\könyvek?
Szjg (szent johanna gimi), bár Reni ahogy nő sztem ùgy megszépül.... de az elejèn még csúnya.... és van egy pár Jaqueline Wilson könyv amikben a főszereplő csaj kövér/csúnya. Ilyen pl. a Lányok késèsben könyve!
U.i. : remélem segithettem de még nézz utána a neten :)
Stephen King: Carrie
inkább a könyvet ajánlom, ugyanis a 2013-as filmverzióban túl szép a csaj, pedig pont az a lényege a könyvnek, hogy csúnya, és piszkálják.
Scott Westerfeld: Csúfok (trilógia)
Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék
Könyv:
Justina Chen Headley - Iránytű önmagamhoz / lánynak van egy tűzfoltja az arcán/
Meg Cabot: Heather wells / molett nő a főszereplő/
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplója
Kody Keplinger : The Duff
Bet Me by Jennifer Crusie
Perfection (Neighbor from Hell #2) by R.L. Mathewson
Csóksuli
JAne Austen: Mansfield Park
Jane Austen : Meggyőző érvek / személyes kedvencem, ebből a film : [link] /
na és csúnya lányos könyvek alap műve: Charlotte Bronte: Jane Eyre
Film:
lying to perfect
In her shoes ( ez egy könyv is , de nekem a film jobban tetszett)
nem tudom, mennyi idős vagy, de a jaqueline wilson-könyvek tényleg mindig arra épülnek, hogy a főszereplő lány csúnya, de ezek tényleg gyerekkönyvek. kicsit idősebbeknek a meg cabot-könyvek. aztán ilyenek a bronte-nővérek és jane austen klasszikusai, nekem a villette az egyik kedvencem és az értelem és érzelem a kedvenceim.
2.: Carrie-vel nem az a bajuk, hogy csúnya lenne, hanem a vallásossága, a bálnál a könyvben is többször leírja, hogy mennyire szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!