Valaki véleményezné?
Figyelt kérdés
Elkezdtem írni egy történetet még régebben, nem az első próbálkozásom, de most ezt szeretném tovább folytatni. Megvan az első fejezet, kb 4 A/4-es oldal. Ha valakinek van kedve elolvasni és leírni a véleményét, hogy mennyire van érzékem hozzá, meg hogy úgy összességében milyen, az írjon és privátba elküldöm.
Tiniknek szóló történet amúgy, egy iskolában játszódik, de próbálok egy kis érdekességet belevinni + részben saját élményekből merítettem a történetet. :) 18L
2015. máj. 1. 15:42
1/4 anonim válasza:
Engem érdekel. Szívesen elolvasnám.. Én is szoktam írni.. Blogokat!
2/4 anonim válasza:
Engem is érdekelne! Bár hozzáteszem több embertől kaphatnál kritikát, ha nem kéne külön kérni, hanem kitennéd, hogy hol érhető el nyilvánosan, már ha elérhető!
3/4 anonim válasza:
Én is elolvasnám, bár szakszerű véleményt nem nagyon tudok adni, csak egy átlagos olvasó véleményét mondanám el :)
4/4 anonim válasza:
Szia, nagyon szívesen véleményezek, ha nyitott vagy a negatív/pozitív kritikára egyaránt, és konyítok a dologhoz. Novellákat illetve kisregényeket írok már jóideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!