Érdemes lenne hasonló szerelmi szálat beleszőni? Bővebben lent.
Egy olyan hosszú lélegzetvételű történetet (magyarán regényt) írok, amelyben a hetero mellett leszbikus illetve meleg pár(ok) is vannak, méghozzá elég fontos szerepekben.
Már feltettem egy ismerősömnek ezt a kérdést, mert tartok attól, hogy ez túlságosan is megbélyegezné. Ő azt válaszolta, inkább ne próbálkozzam hasonló szerelemmel a könyvben pont ezért.
Ti mit gondoltok?
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm az érdeklődésed. Természetesen, bármi konkrét információ tudatában leszek, keresni foglak.(Esetleg te is kereshetsz, ha szeretnél. :)) Bár, ez még nem most lesz, tekintve, hogy még mindig az első rész íródik.
Amit megemlítettem, csupán a jéghegy csúcsa. Elég merésznek hangzik, hiszen valóban még amatőr vagyok, a történet pedig az eddig megkérdezettek mindegyike szerint elég komplex. Csak remélem, nem álmodok túl merészet. :)
Egy szó, mint száz, komolyan hálás vagyok minden válaszolónak. Ezek szerint mégse olyan ellenszenvesek az emberek a témával kapcsolatban, mint gondoltm. Örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!