Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A librin ingyenes a szállítás?

A librin ingyenes a szállítás?

Figyelt kérdés
Külföldi vagyok és itt nincsenek könyvek magyar nyelven. Ezért szeretnék rendelni. De nem tudom,hogy a libri mennyit vesz le a szállitásért.Segitettek? Hogyan kell rendelni?

2015. ápr. 30. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Neked sajnos nem! Akkor ingyenes, ha belföldre rendelsz és legalább 8000Ft értékben. Külföldre a csomag súlya alapján számolják ki az összeget, illetve ott előre kell fizetni meg a vámköltséget, ha van, de a részletek itt találod:

[link]

Amúgy meg a rendelés (belföldre legalábbis) elég egyszerű regisztrálsz megkeresed a könyvet vagy könyveket, ami érdekel "kosárba teszed", aztán mikor összeállt a kosarad, rákattintasz arra, hogy fizetés, megadod a szállítás és fizetés módját és véglegesíted a megrendelést, amiről kapsz e-mailt, valamint arról is, ha elindult hozzád a csomag.

De, hogy külföldieknél hogyan zajlik ez azt gyakorlatban nem tudom.

2015. ápr. 30. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan hol akadtál el?

Mert gondolom a [link] -t sikerült megnyitni.

Azt is feltételezem, hogy ha már ennyire érdekel a dolog, akkor rögtön a legfelső menüben található legelső, "Fizetés és szállítás" című menüpontra rákattintottál, a megjelenő oldalt elolvastad.

Tehát pontosan hol akadtál el?

2015. ápr. 30. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Már mindegy. Nem rendelek semmit :c Sajnos igy drága és a szüleim biztos nem fizetnék ki nekem....de azért köszönöm
2015. ápr. 30. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Fizesd ki magad, a gond meg van oldva...
2015. máj. 1. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja persze. Nincs pénzem.
2015. aug. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!