Könyv ajándékötlet 9 éves (ír) kisfiúnak?
Én a Percy Jackson jóval később olvastam, a Geronimo-t pedig jóval hamarabb. Percy Jacksont még nem ajánlanám, az első kötet még hagyján, de a folytatás elég ijesztő tud lenni. Ha már fantasy, akkor Harry Potter, a Percy Jacksont egy következőbb szintre tenném. :)
15/L
Erich Kastnert ajánlom, pl. Emil és a detektívek, vagy A repülő osztály. Vicces, izgis és aranyos a nyelvezete.
Szintén érdemes lehet Nógrádi Gábor vagy Nógrádi Gergely történeteit kipróbálni. (Pete-pite, Vau, Nyau)
Berg Judittól a Rumini könyveket is megpróbálhatod, szerintem élvezné. Továbbá nagyon érdekes Nyulász Pétertől a Helka, és a folytatása, a Ciprián. Igazi magyaros, de közben kalandos és vicces is. Ha esetleg a macskákat is szereti, akkor Alessandro Gattitól a Macskadetektívek sorozatot ajánlom (eddig 2 része van), nagyon Geronimo Stiltonos jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!