Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi volt a sztori? Ha valaki...

Mi volt a sztori? Ha valaki olvasta a SZÍVZŰRÖK-SOROZATOKAT (Katherine Applegate írta), akkor felvilágosítana egy-két dologgal?

Figyelt kérdés

Én is olvastam... 1 vagy 2 éve, de már nem emlékszem a történetre.

Csak az első hármat (Zoey görbe utakon; Nina nem mondja el; Jake rájön) olvastam... A harmadikat (Ben szerelmes) nem.

Amire kíváncsi vagyok az az, hogy hogyan is zajlott le az autós baleset.

Plusz: az újság cikkre (úgy emlékszem, hogy az is volt benne)

Nagyon örülnék: a könyvből bemásolt egy-két idézetnek, az olvasó által elolvasott saját szavaira, vagy akár egy linknek, ahonnét le tudom tölteni a könyvsorozatot.

Köszönöm!

2010. febr. 21. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A baleset:

Claire Lucas és Wade ültek a kocsiban. Mind hárman részegek voltak, L. pedig ellenezte hogy így menjenek. C. vezetett, mellette ült W., L. pedig hátul. Amikor fának mentek C. úgy rántotta meg a kormányt, hogy W. oldala menjen a fának. C.-nek eltört a csuklója, agyrázkódása lett és elfelejtett mindent. L. sértetlenül megúszta. W. meghalt.

Remélem hogy segítettem!

2010. máj. 22. 21:20
 12/16 A kérdező kommentje:
sokat segítettél. köszönöm.
2010. máj. 24. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
lucas azért vállalta magára mert szerelmes volt clairbe és az apjával megegyezett hogy ha azt mondja hogy ő vezetett akkor a clair apja támogatni fogja anyagilag a lucas apját
2010. máj. 31. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
*Claire
2010. máj. 31. 18:36
 15/16 A kérdező kommentje:
ohh, már így világos, köszönöm
2010. jún. 3. 10:51
 16/16 anonim válasza:

nem tom miket írtok ide de ez össze vissza van majd én elmondom a balesetet:

tehát claire és Lucas és Wade (Jake bátja) ültek a kocsiban mind részegek voltak balesetet szenvedtek neki mentek egy fának Lucas magánál volt és átült Claire helyére a vezető ülésbe, hogy ne a lányt büntessék emiatt (ekkor Claire és Lucas együtt jártak) a balesetben ugye Wade meghalt és Lucást elküldtek egy börtönbe vagy nevelőintézetbe (a kettő közötti vmibe) mert Lucas szerette Clairt és nem akarta börtönbe juttatni ráadásul Clair apja is lefizette őt h vállalja magára a történteket és még pluszba Claire nem emlékezett a balesetre így ő is azt hitte h Lucas hibája volt....Lucás 2 évet töltött ebben a nevelő intézetben majd mikor vissza jött a szigetre azután nem sokkal minden eszébe jutott Clairnek és el is mondta...

2013. febr. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!