Érdemes elolvasni a Futótüzet és a Kiválasztottat?
Hát figyelj, érdekel, hogy mi lesz velük?
Ha igen, akkor érdemes elolvasni, mert egy elég nagy történet fog kerekedni az egészből, én nem tudtam letenni a könyveket.
Ha nem tetszett az első sem, akkor fölösleges végigszenvedned magad a többin.
A Futótűz a legjobb rész.
A Kiválasztottat ha jót akarsz magadnak ne olvasd el, filmben pedig nehogy megnézd. A legunalmasabb,legérdektelenebb könyv és film amit valaha láttam.
én a kiválasztottat majdnem kidobtam a szemétbe úgy felb*szott
nagyon sajnálom, de így van a sok értelmetlen gyilkolászás benne az sok volt és nem azért mert megszerettem a szereplőket, mert mikor Ned Starkot lefejezték vagy Robb-ot megölték a vörös nászon (Tűz és Jég Dala, Trónok harca) az nem zavart pedig őket tényleg szerettem, de amit ebben műveltek az borzalom
amúgy ha bírod a sok belsőséges monológot és érdekel a sztori akkor nem fogod tudni letenni, szerintem
3-as vagyok. Jól le lettem pontozva... :)
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a Kiválasztott a legjobb. A hangvétele talán eltér a korábbi két kötetétől, és valóban sok benne az olyan felesleges halál, ami talán kiboríthatja az olvasót. Ugyanakkor lélektanilag ez van leginkább kidolgozva, megmutatja az emberi társadalom pár igazi fonákságát, ugyanakkor nem érződik rajta a szájbarágós propaganda szándék. Aki heroikus küzedelmet vár igazi happy enddel, annak persze nem fog tetszeni a könyv. Engem ez a harmadik rész elgondolkodtatott, hatott rám, ezért jó könyvnek tartom.
Ha elolvasod az első részt, és tetszik, akkor mindenféleképpen olvasd a többit is, mert bár kicsit laposabbak, akkor sem időpazarlás.
Ha az első könyv nem tetszett, akkor valószínűleg a többi sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!