Szerintetek baj, ha az SzJG-ből Viki a példaképem? {többi lent}
Ezek a tulajdonságok még nem tesznek punk-ká. Nekem is volt ilyen korszakom, mármint nem Viki-s, hanem Avril Lavigne-es. De A. L. nem punk, hanem valahol a pop és a punk közt van, de inkább a punk felé. :) Persze Avrilt máig szeretem, de most már azokkal többféle zenét hallgatok. :)
Amúgy, ha szereted Avrilt, hallgass meg pár számot a Green Daytől. Szerintem tetszeni fog. :)
*,,inkább a pop felé"
Ne haragudj, reggel van :D
Igen, baj!
Nagyon gyerekes viselkedés azért szívatni másokat, mert "menők" akarunk lenni, bármennyire nem így gondolod. (Az más dolog, hogy barátok közt még belefér bizonyos mértékben, mindenki szokta húzni a másik agyát időnként.)
Az a csaj egy beképzelt, bunkó, önző kis liba a könyvben, és nem tudom elhinni, hogy képzelheti valaki, hogy ez követendő.
Legyél olyan,aki vagy! Én nem hiszek ezekbe a "példaképes" cuccokban,mindenki legyen egyedi. Ne majmolj senkit. Ennyi :)
Amúgy én is szeretem Avrilt,Green Dayt,és sok mást is,de ettől még nem leszek Avril :D Én én vagyok és kész.Te is legyél te,ne pedig Viki....;)
Köszi! Megy a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!