SZeeeeeeeent Johanna Gimi (? )
Figyelt kérdés
Ricsi "beköltözik" a suliba és bezárja magát a sátorba, nem találja a kulcsot; ez így oké. DE amikor Kinga kilyukasztotta a sátrat miért nem adta be neki a kulcsot Virág? Miért szaggatta tovább a sátrat Kinga?2015. ápr. 18. 18:26
1/5 anonim válasza:
Hát a könyvet elolvasva ez még a legkisebb logikátlanság. A könyvet olvasgatva minden oldalról két ilyen dolgot lehetne kiemelni.
2/5 szusy2 válasza:
Mert ez egy ilyen osztály.Nem létezik egy olyan ember se mint Kinga(a pszihopata) és nincs olyan sötét ember se mint Virág <3
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezeket én is tudom... szeretem a könyvet, de vannak benne egy kicsit logikátlan dolgok: amiket egyszerűbben is meg lehetne oldani. Jó tudom, hogy ez "csak" egy könyv de néha olyan érthetetlen dolgok vannak benne!!!
2015. ápr. 19. 19:11
5/5 szusy2 válasza:
Igen ezen én is gondolkodtam,hogy,hogy lehet tömve a hatalmas nagy csarnok ha csak két osztály van egy évfolyamon és ott is nagyon kevesen vannak ráadásul csak egy gimi.Meg Durandot a szalagavatós beszédben kihagyja pedig az összes többi tanár benne van,vagy hogy miért az anyjának adja oda a naplót ha abban le van írva ,hogy szarul főz stb. stb. de Laura is csak egy ember és mi így szeretjük! #szeretjükazírónőnket <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!