Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mien jó könyveket tudtok egy...

Mien jó könyveket tudtok egy 13 éves lánynak akit érdekelnek a világ dolgai? Tippeket lécci

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Da Vinci kód
2010. febr. 20. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Magyar helyesírás szabályai
2010. febr. 20. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mit értesz a világ dolgain? Ez elég sok mindent lefed, de leginkább szépirodalmat olvass. :D

De ajánlanák személyesen is egyet:

Horthy Miklós: Emlékirataim

Egy nagyon jelentős történelmi korszakot mutat be olvasmányosan, érdekesen. Horthy Miklós élete végén leírta az általa megélt eseményeket és a véleményét a dolgokról. Az I. világháborús tengeri ütközetektől a Hitlerrel folytatott titkos tárgyalásokig sok mindenről van benne szó. A híres történelmi személyiségeket emberileg is megismerteti az olvasóval. Nem csak egy személytelen nevekként fogsz rájuk gondolni, amit a történelem könyvekben láttál.

A könyv ingyenesen letölthető az alábbi linken:

[link]

2010. febr. 20. 18:41
 4/8 anonim válasza:

13 éveseknek:

Madeleine L’Engle: Időcsavar

Hortense Ullrich:1000 tuti tipp... Miért (ne) csókolózz

A világ dolgairól 13 éveseknek: /a vége mind 3nak megrázó/

Lois Lowry:Számláld meg a csillagokat

Az emlékek őre

Nyáron történt

2010. febr. 21. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Leírom a kedvenc könyveimet, amik nagyban hozzájárultak, hogy olyan ember legyek, amilyen vagyok.

Bulgakov: Mester és Margarita

Steinbeck: Édentől keletre

Goethe: Faust

Puzo: A keresztapa

Merle: Mesterségem a halál

Daniel Keyes: Az Ötödik Sally

Dallos Sándor: A nap szerelmese, Az aranyecset

Ezek mind nagyon jó könyvek! Érdemes elolvasni őket!

2010. febr. 22. 14:18
 6/8 anonim válasza:

Szerintem a: Kire Ütött Ez a Gyerek C könyvet ne hagyd ki. ;) Ha a személyiségét akarod fejleszteni, akkor ajánlani tudom: Andrew Matthews Élj Vidáman c. könyvét, nagyon hasznos dolgok vannak benne felnőtteknek is, engem gyökeresen változtatott meg a könyv és csak jó irányba terelt. Van benne sok illusztráció és nem is drága 4000ft körüli áron megkapható! A szerző egyébként sok sikerdíjas könyvet adott még ki, keress rá googleban.

Sok siket!

vik.

2010. febr. 27. 05:49
 7/8 anonim válasza:
én 13 kezdtem el olvasni a Bad Girl könyveke, nekem nagyon meg tetszett és már a bad girl 7 olvasom. Ja és az írója Cecily Von Ziegsar remélem segítettem.
2010. febr. 28. 08:13
 8/8 anonim ***** válasza:
A II. világháború legnagyobb katonai sikerei.
2010. okt. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!