Twilight saga. Edward vagy Jacob?
Figyelt kérdés
Nem a színészek, nem is a film, csakis a könyv!2010. febr. 20. 18:13
21/28 anonim válasza:
EDWARD!
azzal a hozzászólóval értek egyet aki azt írta, hogy Edward a tökéletes pasi, amilyenre mindenki vágyik, de ilyen tényleg NEM LÉTEZIK.
Jacobot nem szeretem :(
22/28 anonim válasza:
én nekem az elsőben Edward,mert még alig van Jacob.
a másodikban nem is tom, ott Edwardot nem szeretem, de Jacobot sem... a harmadikban kifejezetten Jacob, a negyedikben mindkettő.
nem tom miért...
23/28 anonim válasza:
Edward. A 2. részben nagyon tetszett Jacob viselkedése, sé hogy oylan figyelmes meg kedvesv volt Bellával, de az elsőben Edward volt a legjobb. Most inkább Edward, mert Jaboc vérfarkasként már nem olyan aranyos, mint volt!
25/28 A kérdező kommentje:
kedves* ;)
köszi mindenki :) egyre jobbak
2010. febr. 27. 22:06
26/28 anonim válasza:
Háát... Edward nekem túl érzelgős és szenvedős. Jacobnak csak az az jókedvű oldala tetszik, a másik olyan ,,Edwardos". Ha muszály lenne választani, akkor inkább Jake.
27/28 anonim válasza:
bocsi, nem ,,az az", hanem ,,az a"
28/28 anonim válasza:
EDWARD!! EDWARD!!
JACOB MENJ A POOKOLBAA
hihi...
najó ne a pokolba, csak jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó messzire!!
és ne jöjjön vissza, össze vissza kavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!