Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi tartalma?

Szent Johanna Gimi tartalma?

Figyelt kérdés
leírhatjátok a véleményeteket is róla
2015. ápr. 16. 17:51
 1/4 anonim válasza:
Én már elolvastam az összes részt Igazából tetszett,egész szórakoztató és izgalmas.Kb. erről szól nagyon röviden:Van egy lány aki szinte minden nap ír a naplójába.Olyan kis szürke egér fajta.Neki lesz egy barátnője aki emos,de majd kinővi az emos énjét.A lány az elején szerelmes lesz egy fiuba és az 5-dik résznél járnak.Bocsi, hogy csak ennyit irok sokkal de sokkal több van benne érdemes elolvasni csak drága ha tudod kölcsönözd ki.
2015. ápr. 16. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

8 része van.

Tartalma:Egy csajról szól aki elkerül egy új suliba ahol találkozik élete nagy szerelmével.Az elején nem jönnek össze majd az 5-dik részben és onnan már egyetem választás meg ilyenek persze van még sok jó jelent.

Nekem nagyon tetszett.

2015. ápr. 16. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy elég sablonos történet egy nyomi lányról, aki beleszeret a suli legmenőbb fiújába és természetesen a végén összejönnek és minden Happy-End. Én is olvastam az összes részt, végülis nem mondhatom azt, hogy rossz volt, vagy, hogy szenvedés volt végig olvasni.

Tulajdonképpen egész humoros. De nekem ez az egyetlen ami megmentette a könyvet. Én személy szerint nem vagyok elájulva Leiner Laurátó, sőt a többi könyvét el sem bírtam olvasni. Az egész könyv egy negyven évesnek a szavaival van megírva. Még az Szjg-ben ez elmegy, hisz egy ilyen könyvmoly lányhoz, simán eltudom képzelni ezt a stílust, de a többi könyvben már idegesítő.

Összességében tetszett. Nem életem könyve,de elment egynek. :)

2015. ápr. 16. 22:16
 4/4 anonim válasza:

Én most olvasom a 6. részt és nekem nagyon tetszik, mert sokszor olyan helyzetek vannak benne, ami vagy velem is megtörtént, vagy pedig teljesen bele tudom magam képzelni. Szerintem nagyon jó poénok is vannak benne szóval megéri a beleolvasásra fordított időt.

Elég egyértelmű, hogy happy end lesz a dologból, de szerintem akkor sem kellett volna a spoiler az első kommentelőktől :(

2015. máj. 3. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!