Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud ilyent?

Valaki tud ilyent?

Figyelt kérdés

Erdélyben lakok és nem tudom,van-e olyan magyar könyves webáruház ami ide házhoz szállítja a könyveket.

Bunkók kíméljenek!

2015. ápr. 14. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A bookline.hu a legnagyobb könyves webáruház: Magyarországon innen rendelnek a legtöbben, de Romániába is szállít. Mindazonáltal azt javasolnám, ha már kinézted, mit szeretnél, akkor rendelj inkább közvetlenül a kiadótól, szerintem nekik se gond, ha külföldre kell feladni a csomagot. (Ha a honlapjukon nem találsz információt külföldi szállításról, akkor írhatsz nekik e-mailt, általában gyorsan válaszolnak.)

Az a gond, hogy Magyarországon a könyvterjesztők 50 százalékot vagy még többet megtartanak maguknak a forgalmazott könyvek árából, ezzel nehéz helyzetbe hozzák a kiadókat és a teljes magyar könyvpiacot. Felelősen gondolkodó olvasóként, a piac jövőjét szem előtt tartva fontos, hogy közvetlenül a kiadótól vásároljuk meg a könyveket.

2015. ápr. 14. 11:26
 2/3 anonim válasza:
Én is Erdélyben élek. A bookline.ro itthon is kiszállítja a könnyveket. Ha teheted inkább kérdezd meg a barátaidat, nincs-e kedvük nekik is rendelni, mivel ha több könyvet rendeltek a szállítási díjjal is jobban kijösztök. Én is így tettem. Általában 1 héten belül kiszállítják. Sok sikert. :)
2015. ápr. 14. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. ápr. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!