Szinvonalas erotikus regények?
Christina Lauren - Gyönyörű idegen
amúgy ha ilyeneket akarsz olvasni, de nincs kedved a sok háttérsztorihoz, stb, ajánlom a dirty imagine (smut) irományokat tumblr-ön. igaz, hogy angolul van a legtöbb, de szinte az összes érthető alaptudással is, és jobbak, mint a szürke ötven árnyalata :)
Háromszor álltam neki a Szürke ötven árnyalatának, mondván "Amit ennyien elolvasnak nem lehet olyan rossz", de egyszerűen a 10. oldalnál nem bírtam tovább olvasni, mert fizikai fájdalmat okozott a "megfogalmazás", a szókincs hiánya és úgy az egész írás még ponyvaregénynek is (hogy kifejező legyek) egy nagy kalap SZAR.
Ezért kértem SZÍNVONALAS könyveket.
Sara Fawkes - Amit csak ő akar: ez tele van váratlan fordulatokkal, no meg tuti lesz folytatása is.
R.K. Lilley - Felpörgetve: ez egy trilógia, amiből még csak ez az első rész lett magyarra fordítva. Minimális bdsm szálak vannak benne, de nem úgy, mint a Szürkében, szóval ha azt nem szeretted, a kettő nem zárja ki egymást.
Georgia Cates - A fájdalom szépsége: ez is trilógia, két rész jött ki magyarul, nekem annyi elég is volt, ettől függetlenül belopta magát a szívembe. Az utolsó könyv már a házas életüket taglalja.
Samantha Young - Dublin Street: Előre szólok, nagyon jó könyv, de inkább romantikus, mint erotikus. Nem emlékszem, de talán egy picivel több mint száz oldal elolvasása után estek egymásnak a szereplők. Ettől függetlenül ajánlom.
Heather Graham - A kalóz kedvese: Történelmi, de ha csak egy történelmit olvasol, az ez legyen. Bámulatos, hogy mennyi fordulat van benne.
A Gyönyörű idegen tényleg nagyon jó, az is örök kedvenc marad nálam. :) Remélem, segítettem. Egyébként a Bookline.hu ajánlóját olvasgasd, műfaj szerint válogathatsz, és az ismertetőbe is belenézhetsz.
J. A. Redmerski_ A soha határán
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Jennifer L. Armentrout: Vetkőzik a tanu
Alice Clayton: Faldöngető (személyes kedvenc)
Jay Crownover: Rule, Jet, Rome
Vámpír/várfarkas kategóriában
Kresley Cole művei
Kitaszított harcosok kategóriában Gena Showalter Az Alvilág Urai sorozata nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!