Kinek ki a kedvence szereplője az Üvöltő szelekből? Miért?
Szia!
Én Heathcliff-et nagyon megkedveltem. Annyi mindent kellett megélnie, valamennyire sajnálom is az életében végül is beteljesületlen szerelme miatt. De valamiért ő olyan... igazi. Szinte már létező személy a szememben. És valóban aggódott Catherine-ért. Valahogy egy ilyen férfi hiányzik innen.
És neked ki a kedvenced?:)
Én személy szerint Cathyt szerettem Heatcliff szerelmét és kettőjüket és az elválaszthatatlanságukat,Cathy durcás-kislányos-önzőségét, nagyon jó karakter.
Heatcliff kitartását szerelme mellett meg amit már elmondtatok.Csak az bánt, hogy Haretonnal úgy bánt ahogy vele Hindley(bocsi ha nem pontos) ez egy nagy képmutatás a részéről.
Cathrinet is imádtam ő olyan álmodozos-szabadságra áhítozó kis madár aki nagyon tiszta lekű bár kis dacct az anyjából örökölt, de ahogy elkezd vonzódni a kis Haretonhoz és ahogyan a végén elvannak az szívetgyönyörködtető.
Edgar és Isabell Lintont viszont nagyon sajnálom pedig egy kis snobságon kívül semmi rossz nem volt bennük és mégis mindkettőnek viszonzatlan szerelem és kihasználtág vált a részükké!
Végül ahoz képest h az eleje dög unalom volt nagyon-nagyon remek mű!!!
Mindenkinek ajánlom főleg a mai fiatalságnak!Rájuk fér!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!