SZJGR-ek! Nektek kik a kedvenc karaktereitek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 18:45
1/15 anonim válasza:
Nem vagyok rajongó, szerintem az egyetlen építő jellemű karakter Arnold volt, de gyorsan ki is írták a sorozatból, mert túl reális volt és zavarta a tinilányok álmodozását.
3/15 anonim válasza:
Reni, Kinga Virág , ajjj nem tudok választani :)
4/15 anonim válasza:
Arnold.....egyszerűen Renit pofoncsaptam volna mert mindig bántja és nem veszi észre hogy szegény srác odavan érte....+ amilyen magyarázatai vannak a késésekre :D tuti betanulok egy-kettőt XD
7/15 saci01 válasza:
Reni Cortez Virág Ricsi Zsolti Kinga Dave Flóra és Tami.Tami azért ahogy őt engem is kiközösítettek a barátnőim csak mi 4-ből 5-en lettünk ezért hogy maradjon a 4-es engem akit egy jó pár éve ismernek dobtak egy újért .:c átérzem Tami szomorúságát a 6.részben
10/15 anonim válasza:
És amúgy mindegyik a kedvencem. A 3# voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!