Lehet meg kapni Böszörményi Gyula - Rémálom könyvek trilógiáját?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a tartalma miatt, szeretném elolvasni. Én vidéki vagyok, nálunk a könyvesboltban nem lehet annyi könyvet kapni, mint egy Libriben, vagy egy Alexandrában. Még nem volt alkalmam nagyobb üzletekben is megnézni. Hol tudnám megvenni? Lehet még egyáltalán kapni? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. ápr. 2. 21:46
1/3 anonim válasza:
Rendelni is tudsz, nézd meg a libri és a bookline honlapját, van-e rendelhető példány. Én olvastam a trilógiát, csak ajánlani tudom, iszonyat jóó :)
Esetleg nézd meg a moly.hu-na van-e valakinek eladó, vagy elcserélhető példánya
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Meg fogom próblni, mert eddig csak jókat olvastam róla és nekem való lenne :)
2015. ápr. 8. 17:46
3/3 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Libri weboldalán, és az Allee-ben volt mind a három rész. Megvettem mindet, az elsőnek most tartok a felénél, és imádom! Köszönöm még egyszer a segítséget!
2015. ápr. 13. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!