Szerintetek melyik trilógiát kezdjem el olvasni? Marie Lu: Legenda-trilógia/ Ann Aguirre:Razorland trilógia/ Suzanne Collins:Az Éhezők Viadala trilógia
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni 3 trilógia közül!
Ti melyiket ajánljátok, melyiket olvassam el?
És miért azt?
Marie Lu: Legenda trilógia
Ann Aguirre:Razorland trilógia
Suzanne Collins:Az Éhezők Viadala trilógia
2015. márc. 28. 16:44
1/5 anonim válasza:
Csak a legendát olvastam de imádtam szóval azt mindenképpen olvasd el. :D
Mondjuk a környezetemben meg rengetegen olvasták az éhezők viadalát és mindenki imádja szóval biztos az is jó. 2.ról nem tudok mit mondani. :/
2/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi :)
2015. márc. 28. 17:11
3/5 anonim válasza:
Legenda! ;) nem fogsz csalódni, az első rész a 100. Oldal környékén fog igazán beindulni
4/5 anonim válasza:
Én mindet olvastam, és csatlakozom az előttem szólókhoz. Először a Legenda, aztán mehet a többi, mert azok is nagyon jók. :)
5/5 anonim válasza:
Legenda, vagy Razorland!!!!!!!!!! :D Imádom őket. Top háromban benne vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!