Nektek tetszett a Szent Johanna Gimi? Szeretnék venni, csak nem tudom hogy jó-e. Érdemes megvennem?
Ez tőled függ. Ha kezdő olvasó vagy a tini korosztályból akkor nincs vele sok vesztenivalód, kezdésnek nem rossz.
Én is ezt a könyvet olvastam először, oda meg vissza voltam, hogy ez milyen qrva jó. Aztán elolvastam olyat, hogy Harry Potter, meg egy rákás másik könyvet (másfél éve kezdtem rendszeresen olvasni, azóta 102 könyvet olvastam el, néhány rosszat, és brutális mennyiségű műalkotást). A minap volt, hogy úgy döntöttem: na olvassuk el mégegyszer azt a Leiner alkotta csodát.
Na igen. Tíz oldalig bírtam, aztán úgy tettem be a polcra, hogy EZT. SOHA. TÖBBET.
Szumma-szummárum, szerintem még véletlenül se vedd meg, inkább vedd ki könyvtárból, vagy kérd kölcsön valakitől. Tetszhet még, de pár éven belül száműzni fogod a polcról, ahhoz meg fölösleges megvenni.
És mielőtt az jönne, hogy húszévesen jóhogy így állok hozzá, előre szólok, hogy 14 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!